Кернес посварив Сітенка за «одоробло», а Ворону — за офшори

Середа, 20 квітня 2016, 16:04
Харківський міський голова під час сесії дорікнув депутатський корпус пустими балачками і бездіяльністю.
Кернес посварив Сітенка за «одоробло», а Ворону — за офшори

«Ви не виграли жодного округу і пройшли до міської ради за списком, тому що такий закон у нас. Сьогодні ви пишете в своїх соціальних мережах про те, що в школах нічого не робиться, що ви будете розробляти там якісь програми, будете щось вимагати. Ви всі закінчили ту чи іншу школу Харкова. Що ви зробили в своїй школі? Сітенко, розкажіть, скільки грошей ви перевели в готівку, скільки у вас бізнесу? Розкажіть, хто ваш партнер на прізвище Федоров, якому ми скасували багато земельних ділянок, які ви отримали в міськраді ще кілька років тому. На яких територіях вони — на п'ятачку перед будівлею філармонії, яка зараз будується, всю набережну Харкова ви хотіли забудувати своїми «одоробло», інакше я сказати не можу», — наголосив мер, одразу перейшовши до сусідки і колеги Тараса Сітенка по партії «Самопоміч».

«Олена Ворона нехай скаже, працюючи фінансовим директором в компанії, у якої схеми виведення грошей в офшори — ви в якійсь школі щось зробили? Ви якому дитячому садку допомогли? Ви якому ветерану і пенсіонеру допомогли? Ви нікому не допомогли, і сказати вам нічого, тому сидите і голосуйте «проти». Слава богу, що харків'яни обрали конструктивну більшість, і ми зможемо з цим працювати», — знову перейшов на загальне Генадій Кернес. Але на цьому очільник Харкова не спинився, пригадавши батька депутата Сітенка, який «дозволяє собі ображати депутатський корпус, думаючи, що його син — хороший депутат».

«А депутату сказати нічого, він сидить і мовчить. У вас була зараз можливість виступити по бюджету міста Харкова та за програмою економічного розвитку, а вам сказати нічого. Якщо ви будете заважати розвитку Харкова і вишукувати ваші комашки, шукайте їх у себе — в тій лікарні, де ви працювали. У лабораторії, яку ви створили, ви жодному ветерану не зробили аналіз безкоштовно. А ціни у вас такі, що аналізи не хочеться здавати», — підсумував Геннадій Кернес.

На пленарному засіданні V сесії Харківської міської ради VII скликання 20 квітня зареєструвалися 79 депутатів. Порядок денний складався з 57 питань і «Різного».

comments powered by HyperComments