Харків’ян запрошують на загальноміський суботник

П'ятниця, 22 квітня 2016, 12:48
У планах на 23 квітня — прибирання дюжини сміттєзвалищ і майже півтисячі гектарів дворів, парків, скверів, вулиць і «безгоспних» територій.
Харків’ян запрошують на загальноміський суботник

«За інформацією Департаменту комунального господарства, в суботнику планується участь майже 1,9 тис. працівників комунальних підприємств, понад 1 тис. співробітників міськвиконкому, 235 — районних адміністрацій. Також територію міста прибиратимуть працівники підприємств і організацій, депутати міської ради, місцеві жителі. Для прибирання території задіють 255 одиниць техніки», — повідомляє прес-служба міськради.

Усе це спрямують на ліквідацію 12 сміттєзвалищ, вивезення понад 1155 куб. м сміття, прибирання 498 га дворів, парків, скверів, вулиць і безгоспних територій. «Також учасники заходу висаджуватимуть дерева, чагарники, розбиватимуть клумби, сіятимуть газони, фарбуватимуть лавки, зупинкові павільйони, опори, пішохідні огорожі тощо. Прибирання пройде в парках, скверах, на вулицях і у дворах у кожному мікрорайоні у всіх районах міста», — йдеться у повідомленні.

Долучитися до суботника запрошують усіх бажаючих.

comments powered by HyperComments