Насiров, гуд бай! В БПП оголосили змiну керiвника ДФС «в найближчі два тижні»

Субота, 23 квітня 2016, 08:18
Зловживання на митниці, за підрахунками експертів, збіднюють український бюджет на 100 млрд. грн.
Насiров, гуд бай! В БПП оголосили змiну керiвника ДФС «в найближчі два тижні»

Народний депутат фракції «Блок Петра Порошенка» Іван Винник в ефірі «Шустер Live» заявив, що керівництво Державної фіскальної служби буде звільнено.

«Я переконаний, що в найближчий тиждень-два керівництво ДФС буде звільнено», — зазначив нардеп.

Він повідомив, що на засіданні комітету з питань податкової і митної політики питання зловживань на митниці обговорили в четвер. Посилаючись на оцінки експертів, Іван Вінник зазначив, що український бюджет недоотримує до 100 млрд. грн.

У зв'язку з цим, за словами представника БПП, не вистачає коштів на соціальні програми, про реалізацію яких заявив прем'єр-міністр, а також на дофінансування армії.

«Сподіваюся, що комітет ухвалить зважене рішення і рекомендує уряду, міністру фінансів прийняти відставку або звільнити будь-яким шляхом керівництво ДФС», — заявив Винник.

Нагадаємо, екс-керівник Харківської митниці ДФС Валерій Остапчук, з ім’ям якого пов’язують кілька  гучних справ, на початку квітня повернувся з Києва з рішенням Верховного Суду України, який відновив його на посаді. Однією з ймовірних причин називають певні домовленості з київським керівництвом.

comments powered by HyperComments