Юлія Світлична стала першим віце-губернатором

Субота, 23 квітня 2016, 13:04
Керівник Адміністрації Президента Борис Ложкін представив Юлію Світличну першим заступником голови ХОДА.
Юлія Світлична стала першим віце-губернатором

Представлення відбулося під час нагородження керівником АП державними нагородами України видатних харків'ян – учасника АТО і ветерана Афганістану, аграріїв і діячів мистецтва, вчених і лікарів.

За інформацією «Восточного Дозора», рішення про призначення Юлії Світличної першим віце-губернатором було єдиним питанням на останньому засіданні Кабміну, за яке члени уряду проголосували одноголосно.

Юлія Світлична закінчила Харківський держуніверситет харчування та торгівлі (економіст-міжнародник) і Національну академію державного управління при Президентові України (магістр держуправління). Кандидат наук держуправління. Свою кар'єру в обладміністрації починала в 2006 році як головний спеціаліст відділу інвестиційної політики Головного управління економіки облдержадміністрації, через рік очолила відділ цінової політики, згодом - відділ розвитку підприємництва та ринкових відносин.

З 2009 по 2012 рік була аспірантом Національної академії держуправління, після чого два роки пропрацювала заступником директора ТОВ «Дорн». Повернулася в Харківську обладміністрацію відразу після зміни влади – в квітні 2014-го і до призначення віце-губернатором (в листопаді 2014 року) очолювала Департамент з підвищення конкурентоспроможності.

comments powered by HyperComments