Дорожники звітують, що закінчили латати окружну. Райнін перевірить

П'ятниця, 29 квітня 2016, 08:49
Голова облдержадміністрації попередив, що одразу після свят особисто проінспектує всі дороги державного значення в області.
Дорожники звітують, що закінчили латати окружну. Райнін перевірить

Під час засідання колегії Ігор Райнін зазначив, що керівництво області вимагатиме від Мінінфраструктури «гідного утримання тих доріг, які знаходяться на балансі САД України», повідомляє прес-служба ХОДА.

«Будемо серйозно говорити про трасу Ізюм-Слов'янськ, Чугуїв-Ізюм. Зазначу, що виділених цього року коштів для ремонту дороги Чугуїв-Мілове вистачить тільки до Куп'янська. Потребує капітального ремонту траса Харків-Суми. Я хочу побачити інтерес до прифронтової області з боку керівництва САД. Ця проблема повинна вирішуватися на центральному рівні. З 11 травня я проінспектую всі дороги державного значення в області особисто», — губернатор.

Начальник Служби автомобільних доріг області Євген Зражевець доповів про стан підготовки: працюватимуть дев’ять асфальтобетонних заводів, є необхідний запас дорожньо-будівельних матеріалів.

«Найближчим часом до повномасштабної роботи залучать до 45 дорожніх бригад, — повідомив Євген Зражевець. — Вже в повному обсязі ліквідована аварійна ямковість на окружній дорозі Харкова, закінчений ремонт автодороги Київ-Харків-Довжанський на Полтавському напрямку, розпочаті роботи в напрямку міста Суми».

Зазначимо, що під час колегії голова ХОДА дав розпорядження на дні травневих свят створити оперативний штаб щодо недопущення правопорушень і провокацій. Окрім того, підтримано рішення звернутися до центральної влади по додаткове фінансування у зв’язку з підвищенням ціни на газ.

comments powered by HyperComments