Юні помічники поліції почали навчання

Субота, 30 квітня 2016, 10:48
Стартувала освітня програма «Кадети поліції». Для участі в проекті відібрали 55 юнаків та дівчат.
Юні помічники поліції почали навчання

«Програма має на меті патріотичне виховання, розвиток лідерських якостей молоді та підвищення рівня довіри громадян України до правоохоронних органів», — повідомив президент громадської організації «Всеукраїнське студентське братство «Еліта нації» Олексій Курцев під час урочистого відкриття освітньої програми, що відбулося на базі Харківського національного університету внутрішніх справ (ХНУВС).

До організаторів надійшло 160 заявок, з яких вибрали 55. Під час старту програми для кадетів провели екскурсію територією ХНУВС, відбулися показові виступи на плацу.

Довідка ХОДА. 11 квітня між ВСБ «Еліта нації» та Харківським національним університетом внутрішніх справ було підписано Положення про організацію освітнього процесу за програмою «Кадети поліції», в рамках якої її учасники мають пройти теоретичний курс по основах роботи правоохоронних органів, виконають практичні заняття, фізичні вправи та безпосередньо ознайомляться з роботою патрульної поліції Харківської області.

Ця програма реалізується за підтримки Харківської обласної державної адміністрації.

Навчання за програмою «Кадети поліції» проходить з урахуванням вікових особливостей її учасників. Відповідно до віку вони поділяються на дві групи: від 9 до 13 років — «Молодші кадети поліції», від 14 до 18 років — «Старші кадети поліції».

comments powered by HyperComments