Очільники привітали харків’ян зі святом

Неділя, 1 травня 2016, 16:44
Віру, надію, любов і сподівання на краще, поміж іншим, пригадали Ігор Райнін, Сергій Чернов і Геннадій Кернес у своїх зверненнях до співвітчизників.
Очільники привітали харків’ян зі святом

«Цього року свято Великодня майже співпало з двома вагомими днями для нашої держави – Днем пам’яті та примирення та Днем Перемоги. І це символічно, адже Великдень – це свято перемоги добра над злом і життя над смертю. У цей день нас надихає віра в перемогу загальнолюдських цінностей, вона надає нам можливість долати всі труднощі, що постали перед нашою країною і перед кожним з нас», — цитує голову Харківської облдержадміністації його прес-служба. Ігор Райнін також висловив впевненість, що гуртом вдасться подолати випробування, що випали на долю країни, «відстояти своє майбутнє у незалежній, демократичній, вільній державі, тому що правда й добро завжди перемагають».

«У цей світлий день хочу побажати вам добра, любові та миру. Нехай цей день принесе у кожний будинок радість і надію, благополуччя, щастя та весняне тепло», — пише прес-служба.

Сергій Чернов привітав харків’ян та мешканців міста від імені усього депутатського корпусу облради.

«Для кожного, хто усім серцем і душею вірить у торжество добра й любові, Пасха є символом спасіння людства через чисті помисли, хороші вчинки та прагнення до загальнолюдського братерства. Тож хай кожен наповнить свою душу вірою та сподіванням на краще, чим привнесе свою частинку в зміцнення християнської моралі та дотримання заповідей Всевишнього. Бажаємо вам всепоглинаючої любові, натхнення, міцного здоров’я, благополуччя, миру та злагоди! Хай невичерпна енергія в наших серцях завжди сяє ясним вогнем та спонукає людство до єднання, духовного очищення та гармонії», — каже голова Харківської обласної ради.

Привітав зі святом Христового Воскресіння і Харківський міський голова. «В один з найсвітліших днів для всіх віруючих до нас приходить надія. Ми віримо в те, що настають зміни на краще. При цьому важливо пам'ятати, що всі наші справи повинні будуватися на милосерді, доброті, мудрості й терпимості. Адже саме на цих стовпах будується життя, і тільки ці істини — вічні. Я бажаю, щоб Благодатний вогонь приніс в будинки харків'ян тільки благополуччя. Будьте здорові і щасливі. Нехай у ваших домівках панує тепло, взаєморозуміння і мир», — цитує Геннадія Кернеса прес-служба міськради.

Нагадаємо, святкові служби проходять у півсотні харківських храмів. Вночі до Харкова прибув Благодатний вогонь.

comments powered by HyperComments