У Мінінфраструктури «з розумінням» ставляться до проблем Харківщини

Вівторок, 3 травня 2016, 15:06
Сьогодні у Києві голова ХОДА Ігор Райнін зустрівся з міністром інфраструктури Володимиром Омельяном.
У Мінінфраструктури «з розумінням» ставляться до проблем Харківщини

Ігор Райнін позначив ряд питань, вирішити які необхідно на державному рівні. Передусім, це стосується ремонту та утримання доріг державного значення. Особливо турбує губернатора ситуація на автошляхах Чугуїв-Мілове, Ізюм-Слов’янськ, Харків-Суми та на інших, до ремонту яких необхідно приступити якнайшвидше. Ще одне питання — матеріально-технічне оснащення та рівень фінансування Служби автомобільних доріг України.

«Володимир Омельян запевнив голову ХОДА у повному розумінні його позиції та всебічній підтримці. Ігор Райнін також планує у найближчий час провести розмову з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом», — повідомляє прес-служба ХОДА.

Там нагадують, що проблемні питання розвитку регіону обговорювались на засіданні Харківської ради регіонального розвитку. Учасники, поміж іншим, обговорили стан доріг, ситуацію на Харківському авіаційному заводі, та наголосили на необхідності розробки державної програми розвитку промисловості. З усіх окреслених питань були підготовані звернення до Кабінету міністрів України. Голова ХОДА запевнив, що озвучить їх перед Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом.

 

comments powered by HyperComments