ЗНО-2016. Що потрібно пам’ятати учасникам

Середа, 4 травня 2016, 07:16
Перша сесія зовнішнього незалежного оцінювання знань стартує 5 травня.
ЗНО-2016. Що потрібно пам’ятати учасникам

«Важливо відзначити деякі моменти, які дадуть можливість не загубитися ні батькам, ні учням, — розповіла перший заступник голови ХОДА Юлія Світлична. — По-перше, потрібно подивитися, де знаходиться пункт тестування. Якщо ми говоримо про райони Харківської області, то там підвезення буде організованим централізовано — управліннями освіти. Якщо ми говоримо про місто, то кожен абітурієнт доїде до місця здачі ЗНО самостійно. Всі пункти і маршрути вказані на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти. Потрібно подивитися адресу, де знаходиться пункт. Жителям потрібно взяти до уваги, що у зв'язку з перейменуванням багатьох вулиць, адреса може виявитися для вас незнайомою. Тому краще заздалегідь з'ясувати, де знаходиться пункт тестування та подивитися на карті, як туди дістатися».

Зареєстровані абітурієнти мають обов’язково взяти оригінали таких документів: сертифікат учасника, посвідчення особи, вказаний при реєстрації в сертифікаті ЗНО (паспорт або свідоцтво про народження), а також запрошення-перепустку, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«О 10:15 відкриваються пункти. О 10:50 кожен пункт буде закритий. Нікого після цього часу вже не впустять — незалежно від того, з поважної або неповажної причини він затримався. Підкреслюю: це дуже важливо. Усім учасникам потрібно бути на пункті тестування до 10:50. Об 11 годині розпочнеться централізований процес складання зовнішнього незалежного оцінювання, — розповіла Юлія Світлична. — Повторюю і наголошую на тому, що у дітей не може бути з собою ніяких гаджетів, електронних девайсів. Неприпустимо списування».

comments powered by HyperComments