Кернес запевнив, що розділяє радянські цінності ветеранів

Тетяна Зарубіна  |  П'ятниця, 6 травня 2016, 13:56
Мер Харкова Геннадій Кернес  6 травня привітав ветеранів та заслужених пенсіонерів з нагоди 71 річниці з дня перемоги у  Другій Світовій війні
Кернес запевнив, що розділяє радянські цінності ветеранів

Ветерани на іх нащадки отримали почесні грамоти і  нагороди від мера.Під час промови Кернес запевнив пенсіонерів:

 "Я можу сказати що ваші цінності та переконання нам близкі і зрозумілі. У ці дні, коли політика руйнує  наші зв'язки, ніхто не може бути байдужим до ваших  подвигів.Визволяючи світ та Европу від фашизму ви писали історію.Нову історію вам важко зрозуміти, що відбувається, але я впевнений, що ви повинні відчути всю турботу про вас. Ті хто не повернувся, і ті хто повернувся - усі без виключення герої.Нас ніхто ніколи не розлучить - ніякі історичні переломи. Ви повинні бачити своє продовження у молодих курсантах",- промовив Кернес.

Голова Харківської спілки ветеранів пожалкував,що Радянський союз розпався: "Я маю надію, що прийдуть інші часи, боротьби з фашизмом та світовим капіталом. Тільки у Харкові ветеранський актив влаштовує такі масштабні заходи, у Харкові є потужна матеріальна підтримка. Хочу за це подякувати Геннадію Кернесу" - промовив ветеран.

Урочистий прийом ветеранів завершився святковим концертом. Кернес порівняв себе з ними:" У мене стріляли, я досі не знаю хто.але знаю навіщо. Я теж вижив, Бог залищив мене живим, і залишив вас живими. Треба боротися до останнього".

Нагадаємо, що зараз Харків готуєтся до травневих свят, які вудбудуться 8 та 9 травня. День примирення відзначатиметься 8 травня у Лісопарку, а на наступний день у тому ж самому місці відбудеться вже традиційне святкування 9 травня із залучення представників громадськості та ветеранів

comments powered by HyperComments