Кернес вважає бездіяльність поліції викликом радикалам (відео)

Вівторок, 10 травня 2016, 10:12
Мер міста заявив, що зіткнення радикалів з ветеранами і харків'янами у День перемоги вимагають активного втручання поліції.
Кернес вважає бездіяльність поліції викликом радикалам (відео)

«Бити людей похилого віку, які їм життя відвоювали ... Ветерани, будь вони молодші, могли б їм здачі дати. І тут постає запитання до роботи поліції, оскільки їх робота — стежити за порядком. Я чув, що порядок в Харківській області будуть забезпечувати 5 000 поліцейських, де вони? Ходять, стоять групами. Така бездіяльність — це виклик тим, хто сьогодні прийшов до харківської святині — на Меморіал. Люди все бачать і можуть висловити недовіру з точки зору ефективності цього органу», —  цитує Геннадія Кернеса «Восточный Дозор».

Зазначимо, що у Харкові 9 травня проходили урочисті заходи, приурочені до 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Під час покладання квітів на меморіалі Слави сталося кілька сутичок між активістами з протилежними поглядами. Постраждав підполковник поліції, який рознімав учасників. Проводиться розслідування. Водночас в області було посилено режим безпеки, правоохоронцям і військовим допомагають добровольці.

comments powered by HyperComments