Переселенці з особливими потребами житимуть на Ізюмщині

Четвер, 12 травня 2016, 17:10
Відремонтований корпус дозволить комфортно розмістити близько півсотні людей.
Переселенці з особливими потребами житимуть на Ізюмщині

Ремонт у приміщенні Червонооскільського психоневрологічного інтернату, що було непридатне для проживання, здійснили за рахунок коштів Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» та обласного бюджету. На це витратили 1801,895 тис. грн, з яких 1397,472 тис. грн. — за рахунок коштів проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», і 404,423 тис. грн. — за рахунок коштів обласного бюджету. У відремонтованому приміщенні з’являться 13 кімнат, в кожній з яких зможуть розміститися 3-4 людини.

У корпусі встановлено нові двері, замінено вікна, обладнано частину кімнат та санвузлів, відремонтовано систему опалення, в усіх санвузлах встановлені поручні для людей з обмеженими можливостями.

Довідка прес-служби ХОДА. Будівля корпусу №6 Червонооскільського психоневрологічного інтернату розташована в с. Червоний Оскіл на вул. Лісній, 1. Взагалі Червонооскільський психоневрологічний інтернат – це окремо розташований, відокремлений від житлового сектору комплекс будівель (всього 7). Загальна внутрішня площа корпусу №6 — 474,5 кв.м.

ПРООН спільно з Європейським Союзом і в партнерстві з місцевою владою підтримує проекти громад щодо відновлення соціальної інфраструктури в семи областях — Дніпропетровській, Харківській, Полтавській, Запорізькій, Одеській, Донецькій і Луганській — на загальну суму понад 12 млн. грн.

comments powered by HyperComments