Як йога та благодійність допоможуть хворим дітям

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 13 травня 2016, 09:10
У Харкові відбудеться ІІ Благодійний йога-марафон, під час якого будуть зібрані кошти на лікування дітей.
Як йога та благодійність допоможуть хворим дітям

Проект «Йога на допомогу дітям» є спільним доробком БФ «Єдина родина» і центру йоги та спа «Махараджа». Це вже другий йога-марафон, який проходить в Харкові. «Минулого року він не був дуже довгим, – зазначила Ганна Селезньова, ініціаторка проекту, – він проходив з початку серпня до кінця вересня. За цей час ми провели близько двадцяти занять в межах міста. Їх відвідало 700 харків’ян». 

Минулий проект дав свої плоди, і завдяки йому організатори змогли допомогти хворим дітям. За весь час було зібрано 50 тисяч гривень. Тоді вдалося надати допомогу двом дітям – Олександрі та Руслану. Про це докладніше розповіла піар-менеджер БФ «Єдина родина» Ганна Жигаліна: «Лікування, яке не могли дозволити батьки Руслана, ми змогли забезпечити завдяки марафону. У дитини пішли значні покращення, прийшла до ладу ендокринна система. Поступово він приходить в норму, і вже скоро повний курс буде пройдений. Руслан вже може сміливо рухатися до своєї мрії – стати лікарем».

Цього року йога-марафон стане масштабнішим. Стартує він 15 травня (перше заняття відбудеться о 9:00, збір біля ст.м. «Ботанічний сад»). Заняття будуть проходити по вівторках, четвергах та неділях. Щоб взяти участь, доведеться встати ще раніше: початок у будні о 7:00, а у вихідні – о 9:00. Під час проведення занять буде встановлений бокс, куди відвідувачі зможуть пожертвувати кошти на лікування дітей. Наприклад, цього року організатори планують допомогти десятирічній Таїсії, яка хвора на гострий лімфобластний лейкоз. Та взагалі, за їх словами, у Харкові є чимало дітей, які потребують допомоги.

comments powered by HyperComments