Сітенко: «В черговий раз ми зіткнулися з порцією брехні від міського голови»

Вівторок, 17 травня 2016, 18:37
Лідер фракції «Об'єднання «Самопоміч» в міськраді Тарас Сітенко відповів на звинувачення і різку риторику мера Харкова Геннадія Кернеса стосовно членів партії.
Сітенко: «В черговий раз ми зіткнулися з порцією брехні від міського голови»

«Ми в черговий раз зіткнулися з черговою порцією брехні від нашого міського голови. Сьогодні він звинуватив нас у тому, що ми радіємо, коли б'ють ветеранів, що ми щось пишемо, провокуємо людей. Але це — один з прикладів брехні, яка звучить від нашого мера», — заявив Тарас Сітенко.

Депутат нагадав, що під час Революції гідності Кернес активно підтримував ідею федералізації України, відкрито виходив на контакт з прихильниками Антимайдана, а також відкрито висловлював невдоволення новою державною адміністрацією. «Я хочу нагадати, за що виходив наш міський голова на площу Свободи, хто запрошував «русский мир» в Харків, обіцяв «поламати ноги і руки» всім тим, хто захищає Україну», — додав Сітенко.

Лідер фракції «Об'єднання «Самопоміч» у міськраді також зазначив: звинувачення мера в тому, що у них є якісь офшори, відмивання грошей — необгрунтовані. «Якщо у вас є якісь доводи, аргументи, крім «струсу повітря», то давайте їх в студію, як говориться. У нас є інформація про те, що офшорна компанія, до якої має відношення «Паркінг+», отримала за останні 8 років майже мільярд гривень, і до неї має стосунок пан Медведєв з Росії, то ми це не просто говоримо, — підкреслив Тарас Сітенко. — Ми передаємо цю інформацію в Антимонопольний комітет, робимо запит в Генеральну прокуратуру, і нехай там розбираються. Ви не суддя, ви не слідчий, ви не прокурор, тому не можна так, як ви, виносити судження, і навіть вже засуджувати. Нехай цим займаються ті, хто має на це право».

Сьогодні, 17 травня, відбулася позачергова сесія Харківської міської ради 7-го скликання. Обговорювалися шість питань і «Різне». Зокрема, депутати внесли зміни до бюджету міста, обговорили питання про часткове обмеження руху мотоциклів в Харкові, а також проголосували за дострокове припинення повноважень депутата Харківської міськради Андрія Лесика.

comments powered by HyperComments