Харківський метрополітен визнали світовим лідером бізнесу

Середа, 18 травня 2016, 14:25
Подати заявку для участі у конкурсі Світової ділової конфедерації (World Confederation of Businesses, WORLDCOB) може будь-яка компанія.
Харківський метрополітен визнали світовим лідером бізнесу

Спеціалісти організації оцінюватимуть фірму за шістьма критеріями: ділова досконалість, бізнес-лідерство, системи управління, якість продукції і послуг, інновація і креативність, корпоративна соціальна відповідальність і результати. Причому, відповідно до маштабів організації-заявника. Набравши більше 90 балів, компанія отримує Сертифікати ділової досконалості, зазначають у WORLDCOB.

Цьогоріч приз «The Bizz - 2016» отримало комунальне підприємство «Харківський метрополітен». Як повідомили в КП, ділову премію «Світовий лідер бізнесу-2016» (World Business Leader) підприємство отримало за систематичну успішну інноваційну роботу.

Мета Світової ділової конфедерації (World Confederation of Businesses, WORLDCOB) — сприяти розвитку бізнесу в усьому світі, при цьому сприяючи зростанню організацій, провідних підприємців в бізнесі кожної країни за допомогою важливих інструментів і / або послуг, які надаються її учасникам. Організація була заснована в 2004 році в місті Х'юстон, штат Техас, США. До складу WORLDCOB входить більше 3 000 членів з більш ніж 100 країн.

comments powered by HyperComments