У ХНУРЕ відбулися депутатські прийоми партій «Об'єднання «Самопоміч», «Батьківщина» і «Відродження»

Середа, 18 травня 2016, 15:33
Сьогодні в Харківському національному університеті радіоелектроніки пройшли депутатські прийоми партій «Об'єднання «Самопоміч», « Батьківщини» та «Відродження».
У ХНУРЕ відбулися депутатські прийоми партій «Об'єднання «Самопоміч», «Батьківщина» і «Відродження»

Співробітники та студенти університету мали можливість зустрітися з депутатами особисто, озвучити свої проблеми і пропозиції. Основні теми, що хвилюють харків'ян: безпека транспортних зупинок, старі балкони в житлових будинках, високі тарифи на ЖКГ в Харкові. Гострим питанням на сьогоднішній день є організація ОСББ: оформлення та подальша доля житлових будинків.

Городяни звертаються як з глобальними проблемами, так і з приватними: конфліктні ситуації, що стосуються незаконних споруд, заміна дверей і вікон у школі і т.д. Один із співробітників університету - пенсіонер - попросив депутатів посприяти в установці лічильника на воду, тому що за його словами, «платіжки - непідйомні». Депутат від «Самопомочі» Олена Горошко пообіцяла допомогти у вирішенні цього питання.

Одна з відвідувачок запропонувала ввести податок на собак, щоб поповнити міський бюджет.

Також до депутатів від «Самопомочі» звернувся харків'янин, який розповів депутатам про те, що співробітникам Салтівського трамвайного депо не виплачують зарплату, мотивуючи недовиконанням планів. За його словами, в інших депо міста - подібна ситуація, але співробітники бояться звертатися зі скаргами зі страху санкцій з боку керівництва транспортних депо. Олена Горошко сказала, що необхідно перевірити цю інформацію і, якщо вона відповідає дійсності, підняти це питання в мерії.

Від партії «Відродження» прийом вів Геннадій Кернес, до нього пускали тільки за попередніми списками, навколо будівлі університету знаходилося багато поліцейських, охорони. На прийом до представників «Самопомочі» та «Батьківщини» доступ був вільний.

comments powered by HyperComments