Президент - не завада, його можна поміняти: це ж не Росія - Сакварелідзе

Тетяна Зарубіна  |  Вівторок, 24 травня 2016, 19:49
Соратник Михайла Саакашвілі, екс-заступник генпрокурора України Давид Сакварелідзе відкрив візитом до Харкова кампанію нового політичного проекту, які зараз "проходить реєстрацію".
Президент - не завада, його можна поміняти: це ж не Росія - Сакварелідзе

Про це він заявив на круглому столі, організованому місцевим відділенням Асоціації правників України.

"Це буде не грузинська, а виключно українська партія, - повідомив він. - Я вступив в політичну боротьбу, і дороги назад у мене немає - як то кажуть, тут можна повернутися« або зі щитом, або на щиті ».

За словами екс-заступника генпрокурора, Президент в пострадянській країні - це "свого роду архетип".

- Такі люди закриваються у великому кабінеті, куди може потрапити лише вибране коло близьких людей, 90% з яких розповідають їм виключно приємні історії, - упевнений Сакварелідзе.

При цьому він не виключає можливість дострокових виборів Президента України.

- Якщо доведеться міняти президента, і народ це вирішить (а український народ не раз уже показував свою силу, змінюючи тих президентів, які думали, що будуть обиратися на ще кілька термінів, залишати наступників і т.д.), ми будемо працювати в цьому напрямку. Президент - не їсти перешкода, це ж не Росія, - заявив соратник Саакашвілі.

Давид Сакварелідзе вважає за необхідне повідомити, що відставка з ГПУ розв'язала йому руки і дозволила критикувати курс Президента, якщо Порошенко "сам цього заслуговує".

- У мене з Петром Олексійовичем взаємні зобов'язання зникли відразу після мого звільнення - я вичерпав усі можливі компроміси, підкреслив він

Нагадаємо, зустріч з Давидом відбулася у рамках його візиту до Харкова. Давид має бажання створити нову політичну силу,яка просуватиме реформи в країні.
 

comments powered by HyperComments