Губернатор похвалився інвестиціями та партнерами (відео)

Вівторок, 31 травня 2016, 15:03
Приріст інвестицій в області у першому кварталі 2016 року склав 7%.
Губернатор похвалився інвестиціями та партнерами (відео)

«Ми відверто та чесно говоримо представникам міжнародних делегацій, з якими зустрічаємося: обласна адміністрація виступає гарантом того, що іноземний бізнес, який у такий важкий час прийде в Харківську область, буде захищений від різних корупційних дій і бюрократизму, і буде почувати себе комфортно — в рамках чинного законодавства. І ми тримаємо своє слово», — підкреслив Ігор Райнін у інтерв’ю телеканалу NewsOne.

Губернатор нагадав, що минулого року регіон відвідала 181 іноземна делегація. Серед результатів переговорів він назвав домовленність про відкриття представництва Консультативної місії ЄС. Міжнародні відносини, як пише сайт ХОДА, позитивно впливають на економіку регіону.

«За даними за перший квартал, у Харківській області ми маємо зростання інвестиційної діяльності — плюс 7%, — повідомив Ігор Райнін. — Що позитивно: це не один великий проект зайшов. Це невеликі суми, які інвестують у різні сфери економіки. Це говорить про те, що на територію області заходить середній іноземний бізнес».

Голова ХОДА зазначив, що такий інтерес середнього бізнесу говорить про довіру міжнародних партнерів до Харківської області.

Нагадаємо, Харківщина посіла друге після столиці місце у рейтингу регіонів.

comments powered by HyperComments