В області буде 66 «офіційних» пляжів

Середа, 1 червня 2016, 10:55
У ХОДА відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
В області буде 66 «офіційних» пляжів

Зокрема, директор Департаменту цивільного захисту ХОДА Павло Пономаренко повідомив, що минулого сезону жодного випадку загибелі людей на обладнаних пляжах регіону не було, а у необладнаних місцях загинуло 62 людини. За інформацією Павла Пономаренко, цього року райдержадміністраціями, виконавчими комітетами міст обласного значення визначені та затверджені для відкриття 66 місць масового відпочинку громадян на водних об’єктах області.

«З них у дитячих оздоровчих таборах — 13 пляжів, на базах відпочинку — 21, пляжів загального користування — 32, — уточнив директор Департаменту цивільного захисту. — Станом на 30 травня вже проведено 42 обстеження дна акваторії пляжів».

Також, повідомляє прес-служба ХОДА, для функціонування сезонних рятувальних постів планується підготовити 198 плавців-рятувальників. Для медичного забезпечення на пляжах загального користування планується організувати чергування 32 медичних працівників з числа персоналу фельдшерсько-акушерських пунктів, амбулаторій сімейної медицини, районних і міських лікарень.

comments powered by HyperComments