Харківські діти будуть малювати задля допомоги одноліткам

Середа, 1 червня 2016, 12:43
В Інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відкрилася виставка дитячого малюнка «Наше мирне небо».
Харківські діти будуть малювати задля допомоги одноліткам

«Завдяки цій виставці у нас є можливість продемонструвати результати творчості талановитих дітей всім жителям Харківської області. Дорогі діти, бажаю вам рухатися тільки вперед і розвивати свої здібності. Знайте: у всіх питаннях, вирішення яких залежить від Харківської обласної державної адміністрації, ми завжди готові вам допомогти», — зазначила під час відкриття перший заступник голови ХОДА Юлія Світлична.

В експозиції представлено понад 70 робіт фіналістів першого обласного конкурсу дитячого малюнка «Наше мирне небо». Їх відібрали з 3 277 малюнків фарбами й олівцями, які прийшли на участь. Переможців нагорождували під час «Фестивалю авіації» у Коротичі.

«Ми вирішили зробити цей конкурс щорічним. У наступному році плануємо продовжити цю добру традицію, мотивувати дітей для того, щоб вони розвивали свої таланти, — цитує першого віце-губернатора прес-служба ХОДА. — Ми вже порадилися з оргкомітетом і, можливо, деяким дітям запропонуємо розвивати свої здібності, навчаючись в школі-інтернаті естетично-художнього напрямку».

За словами начальника Харківського аероклубу Сергія Філатов, представники оргкомітету обговорюють питання проведення аукціону, лотами якого стануть роботи переможців конкурсу «Наше мирне небо». Гроші планують передати одному з інтернатів Харківської області.

«Поки це питання — на стадії обговорення, але хотілося б провести такий аукціон і зробити його щорічним. Для того, щоб була користь не тільки дітям, які беруть участь у виставці, а й тим дітям, які перебувають в особливому положенні і знедолені», — сказав Сергій Філатов.

Фото — Марії Зайцевої.

comments powered by HyperComments