Юлія Світлична привітала журналістів з професійним святом на відкритті виставки «Хроніка Харківщини. Спеціальний репортаж».

Тетяна Зарубіна  |  Вівторок, 7 червня 2016, 09:04
До Дня журналіста у Харкові відкрилася нова фотовиставка. Метрів репортажної журналістики привітало керівництво області – Юлія Світлична та Вікторія Аннопольська
Юлія Світлична привітала журналістів з професійним святом на відкритті виставки «Хроніка Харківщини. Спеціальний репортаж».

В експозицію «Хроніка Харківщини. Спеціальний репортаж» ввійшли роботи фотокореспондентів друкованих та електронних видань Харківської області. Ці знімки було зроблено протягом 2014-2016 років. У відкритті заходу взяли участь журналісти та керівники ЗМІ Харкова та районів області. Юлія Світлична побажала всім присутнім успіхів  у майбутньому і нових професійних звершень.Під час відкриття виставки керівництво ХОДА вручило дипломи та подяки кращим журналістам регіону.

До експозиції, яка представлена в Інформаційно-виставковому центрі «Бузок», увійшли роботи фотокореспондентів друкованих та електронних видань Харківської області: Костянтина Буновського, Леоніда Логвиненка, Віктора Кочетова, Марії Зайцевої, Ігоря Лептуги та Романа Шупенка, - вони висвітлюють події 2014-2016 років у харківській області. За словами Вікторії Аннопольської,на виставці представлено більш ніж 50 робіт. При цьому конкурсний відбір робіт не проводився: « Ми тільки радилися з авторами та в разі, якщо сюжет повторювався у кількох фотографів, прибирали дублюючі знімки»- зазначила Вікторія.

 

Нагадаємо, що побачити історію регіону останніх двох років очима місцевих фотокореспондентів можна буде протягом тижня за адресою: вул. Сумська, 25. ІВЦ «Бузок» працює щодня з 11:00 до 19:00.

comments powered by HyperComments