Світлична у Китаї підпише угоду та виступить з доповіддю

Вівторок, 14 червня 2016, 15:42
У Китайській народній республіці делегація Харківської області перебуватиме протягом тижня.
Світлична у Китаї підпише угоду та виступить з доповіддю

«Ми неодноразово підкреслювали, що бачимо значні перспективи для економіки Харківщини в розширенні співробітництва з Китаєм, — наголосила перший заступник голови ХОДА Юлія Світлична. — Це вже другий візит нашої делегації до КНР цього року. І вже двічі 2016 року нашу область відвідували делегації з Піднебесної. Наразі ми закладаємо підґрунтя для подальшої роботи харківського бізнесу та промислових підприємств із китайськими партнерами. Надалі все залежатиме від самих керівників підприємств, їхньої ініціативи та готовності виходити зі своїми пропозиціями на один із найбільших ринків світу».

Вона очолить делегацію, до складу якої увійшли представники керівництва облдержадміністрації та облради, науковці Харківського національного університету радіоелектроніки та Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», а також представники бізнесу та Китайсько-українського центру економічного і культурного співробітництва.

Під час візиту до КНР планується підписання Угоди між Харківською обласною державною адміністрацією та Народним урядом провінції Хейлунцзян, повідомляє прес-служба ХОДА.

Також делегація Харківської області візьме участь у роботі 27-ї Харбінської міжнародної торгово-економічної виставки та в Міжнародній конференції міст-побратимів. Юлія Світлична також виступить із доповіддю на Першій китайсько-українській конференції з економічного та науково-технічного співробітництва «День України».

comments powered by HyperComments