Рятівники закликають бути обережними на воді - потонуло вже 18 осіб

Тетяна Зарубіна  |  Понеділок, 27 червня 2016, 13:19
Протягом останніх вихідних на водоймах Харківщині потонуло п’ятеро осіб, двоє з яких діти
Рятівники закликають бути обережними на воді - потонуло вже 18 осіб

ГУ ДСНС України в Харківській області інформує, що дві людини втратили життя під час відпочинку на водоймах 25 червня. Серед них дитина. Хлопчик, 2007 року народження, потонув, купаючись у водоймі, що розташована у селищі Велика Данилівка.

Інший нещасний випадок того ж дня трапився близько 16:00 поблизу села Чепіль Балаклійського району. У річці Сіверський Донець під час купання потонув чоловік, 1986 року народження, мешканець села Гусарівка того ж району. Тіло загиблого доставали з води водолази.

26 червня на водоймах потонуло три людини, серед них також була одна дитина, 2011 року народження. Трагедія трапилась приблизно о 19:00 на Берецькому водосховищі, що у селі Булацелівка Первомайського району.

Ще два трагічних випадки трапились у Ізюмському районі. Так 04:55 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що у воді біля берега р. Сіверський Донець у Ізюмі виявлено тіло чоловіка віком приблизно 30-35 років. А о 14:30 – про те що в Ізюмі з річки Сіверський Донець витягли загиблого чоловіка, дані якого встановлюються.

Після початку відкриття купального сезону в Харківській області потонуло 18 осіб

comments powered by HyperComments