Александровська не з’явилася на суд (відео)

П'ятниця, 8 липня 2016, 15:44
Апеляційний суд Харківської області сьогодні мав розглядати скаргу захисту на запобіжний захід екс-народепу від КПУ.
Александровська не з’явилася на суд (відео)

Аллу Александровську, підозрювану у посяганні на територіальну цілісність України і підкуп депутатів, не доставили у зал засідань — вона заявила про погане самопочуття. Підозрювана також відмовилася від участі в засіданні у режимі відеоконференції, повідомляє 057.ua. Прокурор наполягав на можливості розгляду апеляції без обвинуваченої, але суд перенесли на 11:00 15 липня.

«Суд вважає, що мою підзахисну необхідно було доставити, але на відеоконференції можуть бути порушені судом доводи підозрюваної. Погане самопочуття, тиск, запаморочення, нудота, головні болі, Александровській не дають необхідного лікування», – заявив адвокат Олександр Шадрін, додавши, що наполягатиме на переведенні жінки до лікарні.

«Справа по суті не розглядається ще, бо в основному підозрювані не приходять. Була запропонована відеоконференція, Александровська відмовилася, це її право», – повідомила прес-секретар обласної прокуратури Харківщини Віта Дубовик.

Нагадаємо, 30 червня Київський районний суд Харкова постановив заарештувати майно екс-нардепа від КПУ Алли Александровської, вилучене співробітниками СБУ під час обшуку в її квартирі, а в якості запобіжного заходу — взяти підозрювану під варту на 60 днів без права внесення застави. Прихильники та противники головної комуністки Харкова одночасно мітингували під облпрокуратурою з протилежними закликами.

comments powered by HyperComments