Підземка придбала новий потяг за 200 мільйонів гривень

Тетяна Зарубіна  |  Середа, 13 липня 2016, 09:00
На сайті публічних закупівель "Рrozorro" можна побачити угоду між КП "Харківський метрополітен" та "Крюківський вагонобудівний завод"
Підземка придбала новий потяг за 200 мільйонів гривень

Нюанси купівлі нового потягу у складі п'яти вагонів  за 200 мільйонів гривень пояснив мер Геннадій Кернес: "У мене була велика нарада на предмет реконструкції тих потягів, які зараз їздять, щоб їм продовжити життя і ресурс. Тому  нам необхідна нова техніка, нові вагони, більш сучасні, тому наш метрополітен заключив угоду з Крюковським вагоноремонтним заводом.Ми у цьому році домовляємося про виділення проценту з цієї суми. Знов таки, усі кошти, які  сьогодні є у дохідній частині вже розписані, по тим статтям,які є у розхідній частині бюджету. Треба усе правильно спланувати",- зауважив Кернес. Мер поки що не зміг дати чіткої відповіді, коли нові вагони почнуть курсувати харківськю підземкою.

Нагадаємо, Рrozorro - це електронна система публічних закупівель яка прийшла на зміну паперовим держтендерам.Закупівлі за державні кошти тепер відбуваються в онлайн режимі.

comments powered by HyperComments