Новий Центр адмінпослуг обслуговуватиме мешканців інших регіонів

Четвер, 14 липня 2016, 08:27
Про це йшлося під час спілкування першого заступника голови ХОДА Юлії Світличної та директора Регіональної місії Агентства США з міжнародного розвитку Джона Пеннелла.
Новий Центр адмінпослуг обслуговуватиме мешканців інших регіонів

Вони проінспектували хід будівництва Центру надання адміністративних послуг,  яке реалізується в рамках Меморандуму про співпрацю між Харківщиною та посольством США, а також домовленостей, досягнутих в ході візиту делегації області до Вашингтона.

«Ми запропонували USAID розширити наш проект і на прилеглі області. Для того, щоб не тільки жителі Харківщини, а й інших регіонів змогли зручно і комфортно отримувати послуги в адміністративному центрі в Харкові», — зазначила Юлія Світлична.

Джон Пеннелл наголосив на одному з головних співпраці в рамках підписаного меморандуму: реалізації реформ, спрямованих на системне запобігання корупції. На його думку, новий Центр сприятиме саме цьому.

Наразі ведеться активне будівництво об'єкту. Вже завершено демонтаж перекриттів на першому поверсі. Запрацює Центр навесні наступного року.

«Ми розраховуємо на допомогу USAID в організаційних питаннях, питаннях методології і зміцнення матеріально-технічної бази, а також навчання фахівців, які будуть працювати в Центрі надання адміністративних послуг. Я можу дати гарантії, що це буде найкращий центр в Україні, — зазначилаперший віце-губернатор, — Головне завдання — зробити для жителів області надання адміністративних послуг максимально комфортним. Щоб кожна людина могла в одній будівлі отримувати ті послуги, за якими раніше доводилося їздити по всьому місту».

Нагадаємо, надавати довідки із комфортом обіцяють також у Центрах соціальних послуг, які облаштують у Київському та Шевченківському районах.

Фото — сайт ХОДА.

comments powered by HyperComments