Харків’яни таємно готують «справжній флешмоб» (відео)

Середа, 27 липня 2016, 09:53
Проект «Місяць флешмобів» у Харкові завершується 30 липня.
Харків’яни таємно готують «справжній флешмоб» (відео)

«Таємний флешмоб — це флешмоб, в кращих його традиціях. Дія, де інтрига буде збережена до останнього. Флешмоб буде несподіваним для жителів міста і приверне увагу всіх», — наголошують організатори.

При цьому детальну інструкцію дій вже в день цього флешмобу отримають тільки реальні учасник. Хоча, «щоб стати учасником флешмобу, не потрібно діставати організаторів питаннями, намагатися дізнатися інформацію з недостовірних джерел і всіляко здогадуватися як це буде», адже для цього потрібно заповнити електронну форму: https://goo.gl/cRzkFD. На вказаний вами номер в день флешмобу прийде смс-повідомлення з детальною інструкцією.

Організатори закликають бути уважними та дотримуватись правил:

1) Ніхто з учасників не платить і не отримує грошей.

2) Дія повинна здаватися спонтанною (учасники не збираються в місці події до акції).

3) Повинно скластися враження, що мобери — такі ж випадкові перехожі, як і всі (не спілкуватися один з одним до, під час і після акції в місці проведення).

4) Флешмоб має викликати здивування, а не сміх (всі учасники повинні бути тверезими і усвідомлювати свої дії, робити все з серйозним виглядом перебуваючи при здоровому розумі).

Зазначимо, що протягом липня відбулося кілька флешмобів. Зокрема, на площі Конституції учасники спільно виконували «Танець Сіда», лінивця з мультфільму «Льодовиковий період».

comments powered by HyperComments