Сумлінних харків’ян просять допомогти «звільнити країну від темряви корупції»

Четвер, 28 липня 2016, 12:29
Співробітникам НАБУ платитимуть понад 30 000 грн. на місяць, подати заявку можна до 1 серпня.
Сумлінних харків’ян просять допомогти «звільнити країну від темряви корупції»

Зараз теруправління Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) проводить набір детективів і старших детективів. В обов’язки входить виявлення та розслідування корупційних злочинів, збирання даних про підозрюваних, проведення оперативно-розшукових та слідчих дій.

Претендувати на посаду можуть люди з вищою юридичною освітою і стажем роботи за фахом більше двох років, повідомили «Сегодня» в Бюро. Вимога для старшого детектива, крім освіти, – досвід роботи, пов'язаної з проведенням оперативно-розшукової діяльності або досудового слідства. Також мають бути знання законодавства, основ психології, економіки і фінансових операцій. Претендентиповинні вільно володіти українською і бути стресостійкими.

Відповідні кандидати, які до 1 серпня відправлять в НАБУ документи для участі у відкритому конкурсі, у Києві пройдуть тестування, співбесідау та залік з фізпідготовки. У НАБУ додають: в результаті робочі місця в Харкові можуть отримати представники з будь-якого регіону України. Зарплата детектива складе 33 060 грн., а старшого детектива – 38 280 грн.

«Навантаження детективів, які вже почали працювати в Києві, дуже велике. Навіть відсутність одного співробітника позначається на роботі всього підрозділу. Легкої роботи однозначно не буде, а на детективів ще постійно намагаються чинити тиск. Створення теруправління в Харкові – це тільки перший крок, сподіваюся, в майбутньому штат збільшать», – сказав «Сегодня» єдиний представник Ради громадського контролю при НАБУ з Харкова Володимир Рисенко. Він додав, що задля уникнення корупційних ризиків, детективи Бюро будуть періодично міняти регіон своєї роботи.

Нагадаємо, третє територіальне управління НАБУ було утворено в Харкові. Відповідний наказ директор Бюро Артем Ситник підписав 29 червня. «Юрисдикція Харківського територіального управління НАБУ поширюватиметься на Харківську, Сумську, Дніпропетровську, Запорізьку області та територію проведення антитерористичної операції: Луганську та Донецьку області. Штатна чисельність співробітників управління становитиме 8 осіб», — повідомляли тоді у НАБУ.

comments powered by HyperComments