Жителі Харкова вимагають встановити світлофор на місці страшного ДТП

Тетяна Зарубіна  |  Понеділок, 1 серпня 2016, 14:55
Жителі Харкова створили петицію про встановлення світлофору на місці, де сталося жаливе ДТП
Жителі Харкова вимагають встановити світлофор на місці страшного ДТП

Небайдужі жителі міста створили петицію до міської влади. Вони вимагають встановити додатковий світлофор, та облаштувати пішохідний перехід. Підписати петицію можна на сайті http://petition.city.kharkov.ua/uk/1587.html

Нагадаємо, ДТП сталося вночі на Салтівці. За даними правоохоронців, водій іномарки насмерть збив 52-річного мешканця Харкова.В управлінні Нацполіції повідомили, що на місці події збирались більше 100 осіб, "люди поводились агресивно, заважали роботі поліції на місці ДТП та виявляли бажання самостійно розправитися з винуватцем дорожньо-транспортної пригоди", але близько першої ночі 31 липня розійшлися.

Наразі водій затриманий в порядку ст. 208 КПК України. За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Цією статтею передбачено покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

comments powered by HyperComments