Діалоги про країну. Куди і з ким рухатися

Четвер, 4 серпня 2016, 14:06
У харківському «Циферблаті» відбулася відкрита дискусія під назвою «Відкрита платформа єднання: куди і з ким рухається ДемАльянс».
Діалоги про країну. Куди і з ким рухатися

Як повідомляла «Справжня варта», 9 липня під час чергового з’їзду ДемАльянсу була утворена об’єднавча платформа нової політичної сили. Туди вже долучилися депутати та громадські організації, які вважаються єврооптимістами – Світлана Заліщук, Сергій Лещенко, Мустафа Найєм, Вікторія Пташник, Громадянська платформа «Нова Країна» та РеМБуС. Після цього представники новоствореної платформи вирішили дати публічний старт об’єднавчому процесу.

«Зараз проходить всеукраїнський тур правління, – розповів Євген Лисичкін, голова харківської міської організації ДемАльнсу, – ми проводимо зустрічі з людьми. Як закриті, так і відкриті. Вони направлені на те, щоб процес єднання між політичними силами та громадським середовищем не зупинявся».

Крім того, в межах даного туру проходять зустрічі з представниками місцевих підприємств. «Ми були в «Обленерго», – додав він, – там було досить багато питань щодо діяльності цієї компанії. З нами спілкувався лишень прес-секретар. Це нас не влаштувало, адже Закон України про статус народного депутата гарантує безперешкодний доступ до підприємства іншого нардепа. Але, як нам сказали, від керівництва тоді нікого не було. Наші питання будуть сформовані у письмовому вигляді».

Що до самої зустрічі, в якій взяли участь представники правління ДемАльянсу, то вона була направлена на обговорення Відкритої платформи, роботи у Верховній раді та процесів децентралізації. Її організатори сподіваються, що відтепер подібні заходи будуть проходити на регулярній основі.

comments powered by HyperComments