На свіжому повітрі обговорювати книги куди цікавіше

Неділя, 7 серпня 2016, 21:48
Тепер всі шанувальники книгочитання збираються разом, щоб обговорити свої улюблені твори та обмінятися книгами.
На свіжому повітрі обговорювати книги куди цікавіше

У Харкові розпочав свою діяльність Клуб книгочитання та буккросингу. Він у першу чергу має зацікавити людей, для яких читання є одним з улюблених видів дозвілля. Там вони можуть поговорити про прочитані книги та порекомендувати присутнім ті твори, які прийшлися їм до вподоби. Крім того, в межах цих зустрічей перебачений буккросинг – вільний обмін книгами, що дозволяє присутнім прочитати ще більше різноманітних творів. Перша зустріч пройшла у сквері «Стрілка». Від присутніх очікувалося не дуже багато – цікаві книги, каремати та добрий настрій.

«Я дуже давно виношувала ідею створення клубу буккросингу, – розповіла Карина Сергєєва, ініціаторка створення клубу, – і нарешті я її втілила. Щоб люди збиралися, обговорювали книги, які їм подобаються, щоб вони знаходили однодумців та друзів по інтересам. Щоб вони рекомендували один одному щось прочитати або обмінювалися книгами, які їм вже непотрібні або не сподобалися. Мені здається, що цілого життя замало, щоб все прочитати. І люди самі неначе живі книги, які можуть розповісти про ключові моменти якогось твору, який їх вразив».

Заплановано, що подібні зустрічі будуть проходити кожну неділю о 14.00 у сквері «Стрілка». Поки надворі тримається тепла погода, шанувальники книгочитання будуть збиратися на свіжому повітрі. А коли наступлять холоди, організатори збираються знайти затишну кав’ярню для таких зустрічей.

comments powered by HyperComments