Біля Цирку хочуть відновити підземний перехід

Тетяна Зарубіна  |  Середа, 10 серпня 2016, 11:15
Знову з'явилася петиція з проханням відновити підземний перехід біля Цирку
Біля Цирку хочуть відновити підземний перехід

Як пише "Восточный дозор", з початку відкриття розділу петицій на сайті Харківської міськради, вона вже четверта чи п'ята.

Глазова Ірина Вікторівна створила Петицію №1622. У ній сказано:
«Прохання відремонтувати вже існуючі підземні переходи на Нетеченській набережній біля Цирку. На даний момент вони залиті водою і пішоходам (як дорослим людям так і дітям) доводиться ризикувати життям щоб перейти через дорогу в 6 смуг! »

За цей рік петиції з аналогічним проханням були розміщені на сайті - дві в січні і ще одна в квітні.

«Ось уже скільки років не можуть відремонтувати підземний перехід біля Нового цирку. Думав відремонтують у 2008 році коли реставрували Червоношкільну набережну, але немає. Дуже потрібен цей перехід - діти йдуть до школи. Та й в цирк коли йдеш, дорогу перейти неможливо - водії дуже рідко пропускають », - пишуть харків'яни.

«Хотілося б бачити відновленим підземний перехід біля цирку. Щоб перейти вулицю Університетську і продовжити рух по набережній, доводиться або порушувати правила, перебігаючи проїжджу частину, або обходити по наземних переходах досить пристойний коло, що викликає дискомфорт і незручності », - це звернення до міської влади в квітні набрало 479 голосів.

Навесні 2015 року зі допомогою мобільного додатку «Активний харків'янин» було проведено опитування серед городян, в якому пропозиція відновити підземний перехід біля Харківського цирку набрало найбільшу кількість голосів користувачів.

Нагадаємо, що в липні 2011 року головний архітектор міста Сергій Чечельницький повідомив про плани відремонтувати перехід:
«Площа Бугримової - в планах на реконструкцію. Там планується встановити нові пам'ятники, а також привести в порядок підземний перехід, який зараз знаходиться в жахливому стані. Вважайте, що його зараз немає ».

comments powered by HyperComments