Ігор Райнін: "Харківська область продовжує розвиватися,незважаючи на свій прифронтовій статус"

Понеділок, 22 серпня 2016, 08:21
Губернатор висловив сподівання, що у філармонії продовжаться роботи, а у районах Харківської області будуть відкриті знакові об'єкти гуманітарної сфери
Ігор Райнін: "Харківська область продовжує розвиватися,незважаючи на свій прифронтовій статус"

Ігор  Райнін висловився щодо останніх подій, які відбулися у Харкові: «Відкриття станції метро й органної зали в Харкові - це знакові події для всього регіону та країни. Нам вдалося минулого року відновити роботи на цих довгобудах і всього за півтора року довести їх до логічного завершення.

Як ми й планували, обидва об'єкти відкрилися напередодні Дня Незалежності України. Упевнений, вони стануть прекрасним подарунком харків'янам до свята. Хочу зазначити, що відкриття чергової станції метро і першого пускового комплексу філармонії - це не завершення робіт, а черговий їх етап. Ми продовжимо будівництво обох об'єктів. Метробудівці прямуватимуть у напрямку «Одеської», а у філармонії продовжаться роботи на другому пусковому комплексі - у Великій залі, яку ми плануємо побудувати протягом трьох років.

Харківська область продовжує розвиватися, незважаючи на свій прифронтовій статус і численні негативні прогнози. Найближчим часом у районах Харківської області будуть відкриті знакові об'єкти гуманітарної сфери. Один із них - фізкультурно-оздоровчий комплекс у Вовчанську, будівництво якого також було замороженим кілька років тому. Ми випереджаємо за темпами будівництва більшість регіонів України. Ми не обіцяємо того, чого не можемо зробити, і чітко прямуємо до поставлених цілей»,- зазначив губернатор у своєму коментарі.

Нагадаємо, 19 серпня голова харківської обласної адміністрації Ігор Райнін і Президент України Петро Порошенко  у Харкові, окрім  станції метро «Перемога», відкрили новий органний зал Харківської філармонії.Як повідомив "Справжній Варті" директор філармонії Юрій Янко, у листопаді 2016 року нову залу  планують завантажити. Грати будуть «елітну класику», просвітницькі програми. Другий комплекс добудовуватимуть до 2019 року. Там буде, наприклад, музичний музей, театральне кафе, відновлений старий фасад.

comments powered by HyperComments