Прес-конференції 22 серпня: онкоцентр, вакцінація та фільм про незалежність

Понеділок, 22 серпня 2016, 09:26
У понеділок для представників засобів масової інформації відбудеться кілька заходів.
Прес-конференції 22 серпня: онкоцентр, вакцінація та фільм про незалежність

22 серпня об 11:00 у прес-центрі «Накипело» (вул. Свободи, 7/9) відбудеться прес-конференція «Проміжні результати аудиту онкоцентру в Харкові». Медустанову перевіряють після скандального звільнення директора. Організатори розкажуть про знайдені порушення: гроші використовувалися не за призначенням, система внутрішнього контролю не діяла, санітарно-гігієнічні норми не дотримувалися. Спікери на заході:

- виконуюча обов'язки директора онкоцентру Ірина Місюра,

- директор юридичної інвестиційно-консалтингової компанії «Оберіг-Україна» Сергій Гладкоскок.

Status Quo (вул.Сумська, 39, 3 поверх) у понеділок о 12:00 запрошує на прес-конференцію на тему "Вакцинація: що потрібно знати харків'янам?". Спікер - імунолог, завідувач лабораторією іммунореабілітологіі Інституту мікробіології та імунології Національної академії медичних наук України Андрій Волянський.

О 18:00 у прес-центрі «Накипело» (вул. Свободи, 7/9) відбудеться прес-показ документального фільму «УКРАЯ» журналіста-документаліста Ігоря Піддубного. Автор присвятив картину 25-річчю незалежності України. «Герої стрічки згадують про драматичні епізоди нашої історії, — причини розпаду СРСР, референдумі про незалежність, підписання Біловезької угоди, передачі ядерної зброї, — і міркують про сучасну Україну. Серед учасників фільму Борис Патон, Леонід Кравчук, Станіслав Шушкевич, Вітаутас Ландсбергіс, Степан Хмара, Дмитро Павличко, Філарет, Святослав Вакарчук, Рефат Чубаров», — йдеться в анонсі. Після перегляду заплановано обговорення фільму з автором.

comments powered by HyperComments