До дня міста та Дня Незалежності "Київстар" відкрив в історичному центрі Харкова новий магазин

Четвер, 25 серпня 2016, 12:48
23 серпня "Київстар" відкрив свій фірмовий магазин у Харкові. Подія приурочена до свят і супроводжувалася святковими акціями та приємними сюрпризами.
До дня міста та Дня Незалежності "Київстар" відкрив в історичному центрі Харкова новий магазин

Відвідавши магазин, абоненти можуть придбати не тільки стартовий пакет, але і вибрати гаджет, з яким його можна використовувати - адже тут представлений широкий асортимент смартфонів.

У час 3G зв'язку якість гаджета стає ключовим для використання всіх можливостей, які дає мобільна передача даних. Саме тому в новому магазині все облаштовано так, щоб відвідувачам було зручно та комфортно.

Магазин розмістився в історичному центрі міста, за адресою вул. Сумська,72. Площа – 140 кв. метрів, в торговому залі працює 10 консультантів. Вони надають клієнтам допомогу і консультації по всіх послугах мобільного та фіксованого зв'язку Київстар, допомогають вибрати смартфони і аксесуари.

«Київстар прагне бути інноваційним і кращим, і враховувати всі потреби клієнтів - від нових сучасних послуг зв'язку до покупки суперсучасного смартфона, високотехнологічного девайса або зручного і якісного аксесуара. Новий магазин Київстар – ідеальне місце, де вони можуть отримати рішення всіх своїх питань з послуг зв'язку»,- повідомляє начальник відділу роздрібних продажів Харківського регіону  Віталій Кузьменко.

Концепція нового магазину відповідає принципам бренду «Київстар»: простота, прозорість сервісів і тарифів, інновації, якість і надійність послуг.

Торговий зал – відкритий простір, де клієнти можуть самостійно спробувати якість роботи будь-якого гаджета, управляти послугами з допомогою терміналів самообслуговування, тестувати 3G інтернет або мобільні додатки. При бажанні, клієнти можуть тут просто відпочити, подивитися промо-ролики Київстар.

В брендових магазинах регулярно проводяться спеціальні акції для клієнтів. Наприклад – пакети нетарифікованих послуг мобільного зв'язку для покупців смартфонів, надання знижки на гаджети та аксесуари.

Магазин в Харкові – вже 93-й за рахунком, який Київстар відкрив новий бренд відповідно до нової концепції, а всього до кінця року компанія планує відкрити 200 оновлених торгових точок.

comments powered by HyperComments