Тренер «Металіст 1925» Олександр Призетко: У команди є бойовий дух і мета

Четвер, 25 серпня 2016, 15:02
Недавно створена команда «Металіст 1925» не є правонаступником ФК «Металіст».
Тренер «Металіст 1925» Олександр Призетко: У команди є бойовий дух і мета

Про це на прес-конференції 25 серпня сказав радник голови ХОДА з правових питань, екс-перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко.

«Ми створені в 2016 році, наш статут зареєстрований у 2016 році. У статуті чітко і ясно написано, що ми не відповідаємо за зобов'язаннями будь-кого, крім як за своїми власними, з моменту реєстрації статуту. Тому в правовому контексті ніякої правонаступництва немає», - підкреслив він.

За словами головного тренера новоствореного клубу Олександр Призетко, команда молода, ще не зіграна, але у футболістів є чітка мета, до якої вони прагнутимуть.

«На сьогоднішній день є команда, є цілі команди. Команда ще не збита, молода, не було часу для підготовки, не проходили збори, нічого. Але найголовніше – є мета йти вперед, йти вгору. Я прошу тільки одного – підтримки, тому що хлопці молоді, можуть помилятися. Є у нас більш досвідчені хлопці, але навіть по першій грі більш досвідчені хлопці не готові на 100% до сезону. Але вони витягли цю гру за рахунок своїй індивідуальній майстерності. З першого туру, з першої гри, дух у команди – це битися один за одного, за Харків, за вболівальників», - сказав він.

Також Сергій Стороженко повідомив, що квитки на матчі команди вже в касах стадіону. Раніше він сказав, що Ярославський сьогодні не має планів щодо українського футболу.

comments powered by HyperComments