Через 4 роки «Металіст 1925» має боротися за медаль Вищої Ліги

Четвер, 25 серпня 2016, 15:58
 Про амбіціозні плани новоствореного футбольного клубу розповіли його співзасновники.
Через 4 роки «Металіст 1925» має боротися за медаль Вищої Ліги

«Клуб Металіст, чиє 90-річчя ми нещодавно відсвяткувати, гине – розповів співзасновник ФК «Металіст 1925» Сергій Стороженко – для тих, хто в «темі», було очевидно, що клуб припиняє своє існування в особі спортивної команди Металіст Харків. Так і вийшло в силу різноманітних причин, які зрозумілі всім зацікавленим. Тому згодом завдяки допомозі вболівальників, ультрас та бізнесменів народився проект Металіст 1925».

Це футбольна команда, що належить товариству з обмеженою відповідальністю Авангард Харків. Не виключено, що ключові посади будуть займати вболівальники. За словами Стороженка, цей клуб є єдиною альтернативою колишньому Металісту.

Ігор Лядов, співзасновник клубу, розповів, що протягом 2 років Металіст руйнувався. Через це було вирішено, що єдиним порятунком для команди буде запровадження нового формату. Він зазначив, що так була створена народна команда, яка поки що виступає в аматорському форматі. До не увійшли люди, які щиро вболівають за долю клубу. Плани в неї цілком амбіціозні. Заплановано, що через 4 роки спортсмени будуть боротися за медаль Вищої ліги України.

Також Лядов підкреслив, що будуть докладні зусилля для того, щоб клуб не став іграшкою для чергового олігарха. Досягти такої амбіціозні мети буде важко. Проте, за словами спікерів, клубу допомагають небайдужі люди. Вже була підібрана команда професійних тренерів. Але команда ще молода, тому вони закликають мешканців міста та області підтримати клуб.

Також Сергій Стороженко повідомив, що квитки на матчі команди вже в касах стадіону. Раніше він сказав, що Ярославський сьогодні не має планів щодо українського футболу.

comments powered by HyperComments