Це не перехід, це втеча! Поведінка функціонерів «Інгульця» не має нічого спільного зі спортом - Стороженко

Четвер, 25 серпня 2016, 13:29
Новостворений харківський футбольний клуб «Металіст 1925» вже встиг зіткнутися з неприємною для себе ситуацією, коли спортивні функціонери з іншого клубу спробували переманити до себе трьох гравців.
Це не перехід, це втеча! Поведінка функціонерів «Інгульця» не має нічого спільного зі спортом - Стороженко

Цю ситуацію на прес-конференції 25 серпня змалював Сергій Стороженко і попросив звернути на неї серйозну увагу.

За його словами, все робилося тихо, за спиною керівництва команди.

«Після першої гри в Інгульці троє наших футболістів були буквально атаковані президентом клубу «Інгулець» та тренерами протиборчої команди. Зазнали тиску з метою переманити їх у свій клуб. За нашою спиною, за спиною керівництва ТОВ «Авангард», за спиною керівництва в особі Генерального директора та головного тренера почалися закулісні переговори, телефонні переговори, і всупереч усім морально-етичним нормам, чинним у футболі ці функціонери з Кіровоградської області ані до керівництва клубу, ані до керівництва команди не звернулися. В результаті зманили Наполова Сергія, який вчора поїхав з «Металіста 1925» у цей «Інгулець»», - розповів Сергій Стороженко.

За його словами, подібні дії будуть належним чином оцінені усіма, а з правової точки зору, протест з цього питання відправилений до асоціації аматорського футболу України.

«Ми вимагаємо повернути Наполова у розпорядження клубу, не дати його реєструвати в інших клубах, а якщо це сталося, то заборонити йому виступати поки сторони в особі двох клубів не знайдуть компроміс і не з'ясують всі обставини такого втечі», - сказав він.

Нагадаємо, заплановано, що через 4 роки спортсмени будуть боротися за медаль Вищої ліги України. Але команда ще молода, тому вони закликають мешканців міста та області підтримати клуб.

Також Сергій Стороженко повідомив, що квитки на матчі команди вже в касах стадіону. Раніше він сказав, що Ярославський сьогодні не має планів щодо українського футболу.

comments powered by HyperComments