Музика від Агати Вільчик і гурту «Село і люди» та гумористичні твори Віктора Левінштейна: програма благодійного «Квітка-фесту-2016»

Четвер, 25 серпня 2016, 17:30
25 серпня в Харькові стартує благодійний «Квітка-фест-2016». Фестиваль триватиме чотири дні.
Музика від Агати Вільчик і гурту «Село і люди» та гумористичні твори Віктора Левінштейна: програма благодійного «Квітка-фесту-2016»

Це благодійний музично-літературний фестиваль від Харківського АКЦентру. Мета фесту - збір необхідного канцелярського приладдя до нового навчального року для дітей переселенців із зони АТО.

Квитком на будь-який захід фестивалю є невеличкий набір із канцелярських товарів, що є у списку: клей, олівці, пенали, пензлики, пластилін, щоденники, фломастери, гумки, альбоми для малювання, кольоровий картон та бумага, наплічники та шкільні сумки. 

 В перший день фестивалю гості матимуть змогу насолодитись чудовою музикою з  етно-гуртом "Вся Надєжда" та дуетом "Вrеvis" (кларнет, фортепіано). Окрім цього, у програмі - виступ плей-бек театру "Живе дзеркало". Початок о 19.00 в залі театру "Вінора" (мала сцена ЦК Київського району, вул. Скрипника, 7).

У другий день фестивалю, 26 серпня, на гостей чекає літературно-музична локація. О 19-00 в клубі "Кіт у високому замку" (пер. Театральний, 10) виступлять з жіночими та не дуже віршами поети Юлія Баткіліна, Юлія Максимейко та Анна Кисельова.  А о 19-40 почесний гість фесту - відомий письменник Харкова та Рішон-ле-Ціона - Віктор Левінштейн познайомить гостей зі своїми гумористичними творами. 

27 серпня в рок-пабі «Стіна» о 18.00 розпочнеться виступ Андрія Кременського та Антона тромбона Белоусова, а о 18.40 – Юрека Якубова.

28 серпня о 18.00 у дворику ЛітМузея відбудеться благочинний концерт Агати Вільчик та гурту «Село і люди».

comments powered by HyperComments