Прес-конференції 26 серпня: корупція, ВПО та паливо

П'ятниця, 26 серпня 2016, 08:27
У п'ятницю у Харкові відбудеться кілька заходів для представників засобів масової інформації.
Прес-конференції 26 серпня: корупція, ВПО та паливо

26 серпня о 12:00 «Накипело» (вул. Свободи, 7/9) проводить прес-конференцію «Поліція, прокуратура, суди — межі корупційного трикутника». Організатори розкажуть про третю хвилю переатестації Нацполіції, парадоксальні судові справи на тлі судової реформи, про кризу в Харківській обласній прокуратурі і плани організації «Громадський контроль Діє».

Спікери:

- голова ГО «Громадський контроль Діє» Роман Линник,

- заступник голови ГО «Громадський контроль Діє» Олександр Блажко,

- головний секретар ГО «Громадський контроль Діє» Кароліна Інгінова,

- голова ВМГО «Молодіжний націоналістичний конгрес» в Харкові Тарас Бортник.

О 13:00 «Накипело» проводить прес-конференцію «Програма захисту внутрішньо переміщених осіб з обмеженими можливостями «Маленька Берта» в Харківській області. Досягнення і перспективи». З квітня по серпень в Харкові переселенці з обмеженими можливостями вчилися відстоювати в державних організаціях свої права, ходили в театр, брали участь в психологічних тренінгах, сеансах арт-терапії, лекціях з інтернет-комунікацій тощо. Програма діяла в Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській та Харківській областях за підтримки громадської організації «Фонд прав людини» та посольства ФРН. У Харкові «Маленькою Бертою» займалася благодійна організація «БФ Парамір». Серед гостей прес-конференції будуть учасники програми.

Спікер:

- голова благодійного фонду «Парамір» Євген Струков.

Прес-конференція на тему «Перехід на альтернативні види палива: заміна газових котлів та утеплення будинків» відбудеться 26 серпня о 13:00 у Status Quo (вул.Сумська, 39, 3 поверх).

Спікери:

- начальник паливно-енергетичного комплексу Харківської облдержадміністрації Олексій Білоцький,

- радник заступника голови ХОДА з питань житлово-комунального господарства Юзеф Броневський.

comments powered by HyperComments