Збирати сміття в Харкові будуть нові машини «Форд»

Понеділок, 29 серпня 2016, 16:49
КП «Комплекс із вивозу побутових відходів» до кінця року закупить 22 сучасних сміттєвоза.
Збирати сміття в Харкові будуть нові машини «Форд»

Про це 29 серпня повідомив директор підприємства Фазіль Аббасов. Він зазначив, що закупівля здійснюється в рамках міської програми «Чистий дім». У липні вже були проведені тендерні торги через електронну систему «ProZorro» із закупівлі 14 машин. Переможцем стала фірма «Ford», яка задовольнила всі техумови підприємства і запропонувала оптимальну для такої якості машин ціну. На закупівлю цих сміттєвозів було спрямовано 35 млн грн.

«Сьогодні почався ще один етап реалізації програми: ми проводимо тендер із закупівлі ще восьми машин для вивозу ТПВ. Серед вимог, які ми висуваємо учасникам торгів, - це екологічний стандарт Євро-5 і заднє завантаження машини. У тендері бере участь чотири компанії», - зазначив Фазіль Аббасов.

За його словами, 22 сміттєвоза - це 35% всього рухомого складу автопарку підприємства. На даний момент його зношеність становить близько 70%. Нова техніка надійде до Харкова до кінця 2016 року.

Також, згідно з програмою «Чистий дім», в Харкові планується закупити 1,5 тис. нових контейнерів, які обслуговуватиме придбана техніка. Таким чином, будуть оновлені контейнери в 2-3 районах міста.

comments powered by HyperComments