Ігор Райнін очолив Адміністрацію Президента

Понеділок, 29 серпня 2016, 15:20
Ігор Райнін призначений головою Адміністрації президента України. Про це заявив Президент України Петро Порошенко сьогодні, 29 серпня, під час засідання Національної ради реформ.
Ігор Райнін очолив Адміністрацію Президента

"У Харківській області відбулися серйозні зміни, причому як в менеджерській, так і в політичній площині. Нещодавно ми відкривали в Харкові органний зал і нову станцію метро. Харківська область є зразком по впровадженню децентралізації. Підкреслю, що все це відбувається в регіоні, що межує з російською Федерацією", - зазначив Президент.

"Це правильне рішення, коли представник східних областей очолює Адміністрацію Президента. Як ефективний менеджер Ігор Райнін застосує весь свій досвід для реалізації децентралізації та всього комплексу реформ. Ігор Льовович є одним з кращих, якщо не найкращим головою обладміністрації в Україні. В результаті Харківщина з прифронтового регіону перетворилася в центр реформ, центр розвитку", - підкреслив Порошенко.

Відповідно, Борис Ложкін звільнений з посади глави Адміністрації президента. Він очолить Національну інвестиційну раду.

"Національна інвестиційна рада була створена кілька місяців тому, але сьогодні треба різко активізувати її діяльність. Важливо знайти для неї правильних людей, які матимуть відповідний досвід і зможуть говорити з бізнесом на рівних. Цим критеріям відповідає саме Борис Ложкін. Тому я прийняв рішення делегувати Бориса Ложкіна на цей вкрай відповідальний напрямок роботи", - зазначив Порошенко.

Президент подякував Ложкіну за роботу протягом двох років і зазначив, що Ложкін залишається його радником.

За словами Порошенка, указ про призначення Райніна буде підписаний сьогодні.

comments powered by HyperComments