Боротьба з корупцією, реформа державної служби, оборонна реформа: які завдання поставив Райніну Президент України

Понеділок, 29 серпня 2016, 16:27
Багато чого ще треба зробити, щоб українці побачили зазначені реформи.
Боротьба з корупцією, реформа державної служби, оборонна реформа: які завдання поставив Райніну Президент України

Про це сказав Ігор Райнін під час брифінгу в Адміністрації Президента України, - передає прес-служба ХОДА.

"Я, як голова обласної адміністрації, можу сказати, що Борису Ложкіну вдалося за два роки зламати систему управління самою Адміністрацією Президента та зруйнувати стару систему взаємодії з регіонами. Це великий шаг вперед. Я входжу в установу, яка добре функціонує, яка знаходиться в робочому режимі, й це покладає додаткову відповідальність на нове керівництво Адміністрації Президента", - повідомив Ігор Райнін.

За його словами, Петро Порошенко поставив перед ним чіткі завдання. Серед іншого це активізація управлінських процесів та прийняття рішень щодо втілення в життя ініційованих Президентом України реформ.

"Це боротьба з корупцією, реформа державної служби, це питання інвестиційної діяльності, оборонної реформи… Багато чого ще треба зробити, щоб українці побачили ці реформи. Особисто готовий до виконання поставлених Президентом України завдань", - підкреслив Ігор Райнін.

Нагадаємо, Ігор Райнін призначений головою Адміністрації президента України. Глава Адміністрації Президента оцінив роботу свого наступника та сказав, що Ігор Райнін зміг зробити Харківську область найефективнішою.

comments powered by HyperComments