Чиновники міськради зіграли зі школярами у футбол

П'ятниця, 2 вересня 2016, 13:45
Товариський футбольний матч відбувся в ході відкриття нового стадіону в загальноосвітній школі №124.
Чиновники міськради зіграли зі школярами у футбол

До складу команди міської ради крім депутатів увійшли голова адміністрації Московського району Олег Товкун і директор Департаменту контролю Олексій Артикуленко. Перемогу з рахунком 2:0 здобули школярі. Кубок переможцям вручив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

«Завдання піддаватися не було. У нас прекрасні спортивні діти, які почали новий навчальний рік, відпочивши, з новими силами і прагненнями. Сподіваюся, і надалі тренування на новому стадіоні будуть проходити з задоволенням, і саме тут школярі почнуть шлях до перших перемог. Нехай вони будуть не тільки спортивними. Я щиро впевнений і хочу, щоб серед них були і олімпійські чемпіони, і Нобелівські лауреати», - підкреслив Ігор Терехов.

Також сьогодні нові багатофункціональні спортивні комплекси відкрили в школах №73 (Індустріальний район) і №157 (Немишлянський район). На відкритті виступали титуловані спортсмени районів та їх тренери.

Як повідомила глава адміністрації Немишлянського району Тетяна Топчій, в цьому районі це вже четвертий реконструйований стадіон. «Всі стадіони в нашому районі користуються великою популярністю. На них спортом займаються не тільки діти, але і дорослі, жителі мікрорайонів. Радує, що харків'яни стають ще більш спортивними», - сказала Тетяна Топчій.

Зазначимо, в місті реалізується програма реконструкції шкільних стадіонів, які стають багатофункціональними спорткомплексами. Крім футбольного поля, на стадіоні є баскетбольний та волейбольний майданчики, бігова доріжка, майданчик для занять стріт-воркаутом, столи для настільного тенісу. Цього року в Харкові відкриються 12 таких спорткомплексів. Займатися спортом на них можуть усі бажаючі.

comments powered by HyperComments