У Московському районі рятувальники ліквідували масштабну пожежу (відео)

Субота, 3 вересня 2016, 18:00
Складністю гасіння пожежі була в тому, що в будівлях зберігались залишки будівельного сміття та інші паперові та дерев’яні матеріали.
У Московському районі рятувальники ліквідували масштабну пожежу (відео)

Повідомлення про пожежу у в гаражі та сараях, що розташовані поблизу будівлі за адресою: м. Харків, вул. Іскринська,33 надійшло на номер «101» 2 вересня о 05:02.

До місця події прибуло 6 відділень пожежно-рятувальної служби ДСНС на автоцистернах у складі 30 рятувальників. На момент їх прибуття вогнем були охоплені дерев’яні конструкції гаражу та 6 господарчих споруд. Загальна площа пожежі склала близько 120 кв.м. Складністю гасіння пожежі була в тому, що в будівлях зберігались залишки будівельного сміття та інші паперові та дерев’яні матеріали.

Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборціввдалося запобігти розповсюдження вогню. Крім того, співробітниками ДСНС з сусіднього гаражу було врятовано автомобіль Mitsubishi Lancer.

О 05:50 пожежу було локалізовано, о 07:51 повністю ліквідовано. Причина її виникнення та сума заподіяних збитків наразі встановлюються. Жертв та постраждалих немає.

 

comments powered by HyperComments