Через місяць харків'яни побачать оновлену алею саду Шевченка

Четвер, 8 вересня 2016, 09:47
Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов проінспектував хід реконструкції саду ім. Шевченка.
Через місяць харків'яни побачать оновлену алею саду Шевченка

Щодня працівники комунальних підприємств ведуть активні роботи: дорожники асфальтують пішохідні доріжки і встановлюють нові бордюри, озеленювачі займаються клумбами і газонами. Також в саду з'явиться сучасна система зливової каналізації, що не дозволить більше зливам руйнувати алеї. Крім того, всі зелені насадження поливатимуться за допомогою техніки.

«Сьогодні тут вже прокладений автоматичний полив, і ви бачите, що газон піднявся повністю, і це дуже добре. Наступного року, я впевнений, тут ми побачимо масу людей, які відпочиватимуть і на галявинах, і на газонах. Ще потрібно виконати цілий комплекс робіт, і, я думаю, що десь до 15 жовтня ми зможемо вже насолоджуватися центральною алеєю в повністю оновленому вигляді», - зазначив Ігор Терехов.

Після цього ремонтники перейдуть до бічних алей, і через деякий час почнуться роботи з будівництва ще однієї родзинки оновленого саду Шевченка.

«Тут з'явиться озеро з гарною набережною, де люди зможуть сидіти, відпочивати біля входу в зоопарк. Це озеро надаватиме певного шарму саду Шевченка. Такого саду, я впевнений, немає ніде в Україні. Дасть Бог, все у нас вийде спільними зусиллями, і, я думаю, що це буде перлина міста Харкова», - сказав віце-мер.

comments powered by HyperComments