Сьогодні Володимир Гройсман відвідає Харківську область: програма

П'ятниця, 9 вересня 2016, 08:58
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман 9 вересня урочисто запустить в роботу бурову установку на Шебелинці і проведе виїзну нараду уряду.
Сьогодні Володимир Гройсман відвідає Харківську область: програма

Літак з прем'єром приземлиться в аеропорту Харкова о 14.00 годині, де його зустрінуть в. о. голови ХОДА Юлія Світлична та голова облради Сергій Чернов, після чого всі відправляться на Червонодонецьку ДКС. 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та супроводжуючі його особи відвідають пам'ятник першій свердловині, пробуреній на Шебелинці. Після цього відвідають бурову установку (пошукова свердловина № 900 Шебелинського ГКР), де заслухають доповідь газовиків про перспективи газоносності горизонтів Юрської і Тарасової систем Шебелинського ГКР і відбудеться урочистий пуск бурової установки в роботу.

Після урочистого пуску бурової установки у Палаці Культури ГПУ «Шебелинкагазвидобування» пройдуть урочисті заходи з нагоди 60-річчя з дня створення ГПУ «Шебелинкагазвидобування» та виїзна нарада уряду «60 років Шебелинки - перспективи розвитку галузі та нарощування видобутку вуглеводнів в рамках реалізації урядової політики енергонезалежності України».

comments powered by HyperComments