Якщо нечисті на руку керівники Держгеокадастру будуть заважати ветеранам АТО, ми допоможемо їм люстрируватися - Ширяєв

Володимир Діденко  |  Понеділок, 12 вересня 2016, 11:34
ЦК «Азов» попереджає Віталія Луценка та інших нечистих на руку чиновників, що буде пильно стежити за кожним їхнім кроком, кожним документом, що виходитимуть з-під їхнього пера.
Якщо нечисті на руку керівники Держгеокадастру будуть заважати ветеранам АТО, ми допоможемо їм люстрируватися - Ширяєв

На знак серйозності своїх намірів щодо громадського контролю активісти встановили табличку на 1 під'їзді Держпрому, де розташовується Головне управління Держгеокадастру в Харківській області.

"Так, прийшов «Азов», повісив табличку. Хлопці говорять, що в цілому задоволені роботою Геокадастру, але виступають категорично проти того, щоб в його роботу втручалися, скажімо так, нечесні на руку особи. Тому тепер будуть тримати керівництво відомства під громадським контролем", - прокоментував ситуацію начальник Головного управління Держгеокадастру в Харківській області Євген Оберемок.

Як повідомляє ЦК «Азов», до ветеранів АТО, які звернулися за отриманням належних їм за законом земельних ділянок, нещодавно особисто звернувся Віталій Луценко і «порадив» навіть не намагатися оформити землю в районі свого проживання, так як цей район вже їм подобається і призначений для якихось інших цілей.

"Ми встановили табличку, залишаємо тут свого охоронця. Будемо стежити за тим, як будуть далі розгортатися події... У разі потреби ми готові допомогти цьому чиновнику люстрируватися - слава Богу, з сміттєвими баками дефіциту в Харкові немає", - повідомляє голова Цивільного Корпусу "АЗОВ Харків" Олег Ширяєв.

За його словами, зараз настав той період, коли бійці Азова та інших добровольчих підрозділів будуть отримувати свої законні ділянки землі.

"Якщо буде порушуватися якийсь громадський порядок – нам людина буде це говорити, і ми будемо підтягувати сюди свої сили для вирішення питання", - додав Олег Ширяєв. 

Нагадаємо, Віталій Луценко, викритий у махінаціях з землею, був звільнений 22 вересня 2015 року за угодою сторін. А майже через рік, 4 серпня 2016 року, він був відновлений на посаді рішенням Окружного адміністративного суду Харкова з порушенням процесуальних термінів подачі позову.

comments powered by HyperComments