У Харкові засуджена народила доньку

Вівторок, 13 вересня 2016, 14:46
Співробітники Харківської установи виконання покарань №27 зустріли з пологового будинку засуджену, яка народила дівчинку.
У Харкові засуджена народила доньку

Засуджена Оксана прибула в установу на 36-му тижні вагітності і прямувала в колонію, що називається, «етапом». Того ж дня у неї почалися пологи. Співробітники оперативно доправили породілля до пологового будинку, де і з'явилася на світ дівчинка Неля – третя дитина в сім'ї жінки.

Пологи пройшли без ускладнень, стан здоров'я дівчинки задовільний, вага – 2,7 кг, зріст – 49 см, повідомили в управлінні Державної пенітенціарної служби в Харківській області.

«Тепер нашим першочерговим завданням є забезпечення комфортних умов перебування мами з дитиною в установі. Уже визначені приміщення, придбані всі необхідні речі для догляду за дитиною, а стан здоров'я немовляти знаходиться під контролем районного лікаря-педіатра. Наразі питання про подальший напрямок засудженої з дитиною ще не вирішено, адже все залежить від рекомендацій лікарів», – розповів заступник начальника установи Дмитро Холод.

comments powered by HyperComments