Новий Центр адмінпослуг відкриється у квітні 2017 року - Ю.Світлична

Вівторок, 13 вересня 2016, 13:52
До Центру будуть переведені служби Московського району.
Новий Центр адмінпослуг відкриється у квітні 2017 року - Ю.Світлична

Про це т. в.о. губернатора Харківської області Юлія Світлична повідомила сьогодні, 13 вересня, на прес-конференції в Харкові. 

"Планується здача в експлуатацію, а також повністю забезпечення всієї роботи у квітні 2017-го року. Днями ми плануємо підписати спільний меморандум з міжнародною компанією «USAID», з якою ми проводимо цей спільний проект", - повідомила Світлична. 

За її словами, під'їзд до цієї будівлі буде забезпечувати громадський транспорт – тролейбус, трамвай, а також буде передбачено паркувальне місце.

"Я думаю, це буде велике місце: на 1000 машин або більше", - сказала Світлична.

Вона підкреслила, що обласний бюджет не задіяний в організації та забезпеченні діяльності. Було зроблено все можливе, щоб міжнародні партнери відгукнулися.

"Можу запевнити харків'ян, що ті центри адмінпослуг, які існують по районам міста, не будуть закриті. У центр будуть переведені служби Московського району. В офісі будуть працювати до 300 осіб: органи державних служб, ДНС, юстиції і набрані нові співробітники", - додала керівник області.

Планується ввести максимальну кількість послуг в одному територіальному центрі.

"В тому числі, ми організуємо пілотний проект - це центр замкнутого циклу для допомоги молодим сім'ям. У нас багато нововведень, які будуть пілотними проектами на території області", - підкреслила т. в.о. губернатора.

Також на прес-конференції Юлія Світлична заявила, що готується взяти участь у конкурсі на посаду губернатора. 

comments powered by HyperComments